вторник, 22 януари 2013 г.

Microsoft Surface Windows 8 Pro стартира на 9-ти февруари с нови аксесоари

Таблет Microsoft
 Ако сте чакали, за да закупите Microsoft Surface Windows 8 Pro, то вашето чакане е към края си. Днес Microsoft обявиха, че дълго чакания Microsoft Surface Windows 8 Pro ще излезе на пазара на 9-ти февруари в САЩ и Канада. В България ще трябва да почакаме няколко месеца, освен ако не го поръчаме от някоя от изброените страни. Заедно със Surface Pro ще се продават и нови калъфи и безжична мишка.

Surface Windows 8 Pro: Поддържа работа с химикал, Високо качество, Core i5 мощност

 Microsoft Surface Windows 8 Pro е събрал опита на Microsoft с таблетите и компютрите. 10.6 - инчовия таблет притежава ярък дисплей(1920х1080), който е подходящ за рисуване, ръчно писане на бележки и много други.
Microsoft Surface Windows 8 Pro

 Цената на Microsoft Surface Windows 8 Pro варира от 899$(около 1350 лева) за 64-гигабайтовата версия или 999$(около 1500 лева) за 128-гигабайтовия модел. В тази цена не се включват аксесоарите като калъф, мишка или клавиатура.

Дизайнерски калъфи

Дизайнерски калъфи

 На 9-ти февруари Microsoft пуска на пазара три нови дизайнерски калъфа, който ще са в ограничени количества. Калъфите ще са с лазерно гравирани мотиви на змия(по случай годината на змията по китайския календар), череп или цветя. Тези калъфи ще струват 129$, което е около 200 лева.

Нова безжична мишка

Безжична мишка

 Софтуерния гигант Microsoft предлага безжична мишка за таблети още от юли, 2012 година. В този модел са сменили цветовата гама. Както и при нейния предшественик, тази мишка има четири лазера, които помагат за нормалната и работа на почти всякаква повърхност. Също както миналия модел, тази мишка ще струва 69,95$.

Ето и едно ревю на Microsoft Surface Windows 8 Pro:

0 коментара:

Публикуване на коментар